Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Crystallum: Doboz Márton és lányai számára

2016. február 19. - Mi csomagoljuk

2015 decemberében piacra került az ország egyik legismertebb prémium párlatokat előállító családi  manufaktúrájának új csúcsterméke, a Márton és Lányai Crystallum. A kilencszeres Destillata aranyérmes Márton János főzőmester által készített párlat egyedi Ajka kristályüvegben, kizárólag néhány csúcsgasztronómiát képviselő étteremben lesz megvásárolható.

Az első szuperprémium-kategóriás pálinkakülönlegesség megjelenéséhez a gyártó az Sz. Variánst bízta meg a doboz megtervezésével és kivitelezésével. Új blogbejegyzésünkben röviden bemutatjuk a dobozt és mutatunk néhány fotót a készítési folyamatokról.

A Crystallum doboza

A termékhez méltó díszdoboz egy rigid box típus. Kétszárnyú mágneses ajtó nyílik fel, belül selyem bevonatú tartóban található az Ajka kristály palack.

Az ajtókban a két kristály pohár. A doboz külső bevonata elegáns, egyedi apró mintás, anyagában színezett bevonó papír.

A logó pedig egy fémből öntött címer, aminek két fele külön-külön rögzített az ajtóra: amikor becsukom akkor áll össze a komplett címerré. Nagyon büszkék vagyunk erre a munkákra, amely remélhetőleg elnyeri majd a vásárlók tetszését is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr508404286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása