Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Sodrottfüles papírtáska

2015. augusztus 06. - Mi csomagoljuk

Mint azt korábban ígértünk, részletesebben szemügyre veszünk az általunk gyártott papírtáskák típusait. Kezdjük a sodrottfüles papírtáskával. Ezt a táskát ajánljuk, ha igényes, de ugyanakkor olcsó és praktikus táskára van szüksége. Általában 140 grammos fehér vagy natúrpapírból készül.

A többi papírtáskától eltérően, ez a táska sodrott papírfület kap, ami belülről van beragasztva a táska oldalába.
Sodrott papírfülnek a szakítószilárdsága kisebb, mint a textilfülnek, de könnyű és kellemes a tapintása, a fogása kényelmes. A táska teherbírása 3-4 kg.

A táska külső designjáról a megrendelő dönt: lehetőségük van az egész felületét nyomtatni, de jellemzően csak az oldalára kerül grafika.

A sodrottfüles papírtáska számos esetben a környezetkímélő megoldások propagálója is, hiszen újrahasznosított papír is optimális alapanyagául szolgálhat.
Kis odafigyeléssel akár többszöri használatra is alkalmas, elsődleges célja azonban, hogy egy-egy terméket a vásárlást követően hazáig vigyenek benne, vagy éppen abban adják át, mint ajándékot. E táska használata szintén népszerű konferenciákon és kiállításokon prospektusok, reklámajándékok átadáshoz, alkalmas cégarculat építésére és reklámhordozóként is kiválóan működik.

További információ erről a táskatípusról a weboldalunkon található: http://bit.ly/sodrottfules_papirtaska

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr127686300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása