Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Miért papír?

2015. május 20. - Mi csomagoljuk

Készítünk csomagolásokat, marketing eszközöket, viszont mindent kizárólag papírból. Azért dolgozunk papírral, mert ehhez értünk, ezt csináljuk több, mint 20 éve. Kell hozzá tapasztalat, szakemberek és természetesen megfelelő géppark. Sok csomagolás készül műanyagból, fémből, fából, azonban ezek teljesen más technológiák, mi pedig úgy tartjuk, hogy egy dologhoz érthet az ember igazán, abban viszont legyen nagyon tapasztalt.

Miért jó alapanyag a papír?

Számos típusa létezik, a legolcsóbbtól a legigényesebbig hatalmas a skála. Természetes alapanyagokból készül, gyártása nem terheli olyan mértékben a környezetet, mint például a műanyag csomagolásoké.

A tisztán papír alapanyagú csomagolás 100% -ban újrahasznosítható.

Üzemünk FSC-minősített, vagyis a felelős erdőgazdálkodásból származó papírok, kartonok használata esetén a késztermék megkaphatja az FSC jelölést. Ezt a csomagolásokon is feltüntethetjük, ami a környezettudatos vevők elérését segíti.

A különböző papíroknak és kartonoknak rengeteg verzióját használjuk:

Papírok

Homogén szerkezetű vékonyabb ívek, amit a csomagolóipar leginkább csomagoló papírként vagy tokok gyártására használ. Doboz készítésre ez nem alkalmas. Üzleti ajándéktárgyak készítéséhez viszont előszeretettel használjuk:

Fóliázva szép nyomatos reklámtáskát készítünk belőle:

Kartonok

Rétegelt szerkezetű papír alapanyagú ívek, amelyeken belül erős réteg található, kívül pedig jól nyomtatható, esztétikus a felülete. Ezekből erős és szép dobozokat készítünk. A termék szempontjából ez lehet nagyon olcsó csomagolási megoldás is, de természetesen prémium is.

Hullámkarton

Két réteg papír közt egy hullámos réteg: így áll össze a hullámkarton. Ezáltal egy merev táblát kapunk, ami nem hajlik. Különböző vastagságokban és többféle rétegszámmal is készülhet. Ebből nagyon erős dobozok készülnek, a felületén egyedi nyomattal.

Kötészeti lemez

A kézi bevonású dobozok váza 1-2 mm vastag tömör "kötészeti lemez", a bevonata pedig vékony papír. Ezt a doboz típus a legelegánsabb papíralapú csomagolás. Igazán prémium termékekhez érdemes ilyen csomagolást választani. Ha többet szeretne megtudni, ajánljuk figyelmébe a Kézi bevonású merevfalú dobozok című írásunkat.

Ha úgy gondolja az Ön termékének eladását is segíti egy profi csomagolás, keressen minket bizalommal:

E-mail: budapest@szvarians.hu

Telefonszám: +36-1-785-8685

További információk a papirtaska.net oldalán!

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr277459142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása