Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Ételek csomagolásai

2015. január 27. - Mi csomagoljuk

A szépségápolási csomagolások és az italok csomagolásai mellett az ételek a harmadik terület, amelyről külön bejegyzésben írunk. Ez is egy kifejezetten fontos kategória számunkra, ugyanis úgy kell szép, figyelemfelkeltő és trendi csomagolást készítenünk, hogy az maximálisan kiszolgálja a szavatosságot és a visszazárhatósági igényt. A Pöttyösnek (Guru) és a Stühmernek készített termékeinken keresztül mutatjuk be ételcsomagolásainkat.

Pöttyös Guru

Ebben az esetben nagyon fontos volt, hogy az alap védelmi funkció mellett a bolti dézsmálást is a lehető legnagyobb arányban meg tudja akadályozni a csomagolás. Ez azért volt fontos, mert falatkáról van szó. Persze nem elég védőnek, könnyen visszazárhatónak is kell lennie a borításnak, ugyanis kevesen eszik meg egyszerre az összes Guru falatkát. A fogyasztási szokásokat figyelembe véve fontos szempont volt a termék kényelmes kínálhatósága is. Ezek alapján egy alul hárompontos ragasztású csomagolást készítettünk, amelynek lényege az, hogy megtöltéskor egy mozdulattal fel lehet állítani a dobozt.

Stühmer

Egy újjáéledő márka, amely visszahozta a jól ismert csomagolásait is sokak nagy örömére. A régi nagy kedvenc Melódia szelet csomagolása háromrétegű hullámlemezből készült. Az egyszerű kínáló display az üzletek kasszazónáinál keresendő. Érdekes feladat volt a szív alakú desszertes doboz elkészítése is, amelyeknek stabilan kell állnia a kínálókban is. Ezt úgy oldottuk meg, hogy a display nem látható belső részében kihajtások találhatóak.

További ételek számára készített csomagolásaink itt tekinthetőek meg: http://bit.ly/SzVarians_Etelek

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr67116475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása