Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Frissen az üzemből: borospalackok összecsomagolása

2015. április 20. - Mi csomagoljuk

Frissen az üzemből érkezik egy új összecsomagolás, ezzel egy időben pedig meg is írjuk a hozzá kapcsolódó történetet. Egyik legújabb munkánk a St. Andrea Borászat számára készült, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá.

A csomagolás háttere a manapság egyre népszerűbb borvacsorákhoz nyúlik vissza, ugyanis a vacsorákkal kombinált kóstolók végén sokan szeretnek borcsomagokat vásárolni. Ehhez nyújt mostantól kényelmes megoldást új csomagolásunk, amely kis mérete ellenére négy palack bort is képes tárolni, felső füle segítségével pedig könnyen szállítható kézben is. Ajándéknak is nagyon esztétikus, ugyanis a logóval ellátott csomagolásra dobozként is tekinthetünk, így már azt külön becsomagolni nem is érdemes.

Szakmai szemszögből a következőket érdemes tudni a csomagolásról: kasírozott hullámkartonból készült, hogy biztonságosan elbírja 4 palack súlyát is. A kézi szállítást műanyag hordfül segíti. A belsejében egy univerzális betételem található, amely által három különböző méretű palack is tárolható a csomagolásban. A külső borításán ofszet nyomat található, ez teszi elegánssá és a St. Andrea borokhoz méltóvá.

További információk a italcsomagolással kapcsolatban: szvarians.hu/italcsomagolas.

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr957383176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása