Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Szépségipari, kozmetikai csomagolások

2015. január 27. - Mi csomagoljuk

A szépségipar és a kozmetikai ipar két olyan terület, amelyekben kifejezetten fontos a szép, elegáns és bizalomgerjesztő megjelenés. Ezt a csomagolási területet két ügyfelünknek készített munkák által mutatjuk most be.

Dermaflora

A Dermaflora márka D’Or nevű termék csomagolásának megtervezése azért volt különleges feladat, mert az elegáns elsődleges megjelenéshez (a flakon és tégely) tökéletesen illeszkedő külső díszdobozt kellett alkotnunk. Természetesen arra is ügyelni kellett, hogy csakis olyan alapanyagokat használjunk, amelyek visszatükrözik a termék kiemelkedően magas minőségét. A doboz külső része magas minőségű kreatív papír, melyen aranypigmentek figyelhetők meg, utalva ezzel a termék luxus mivoltára, ami ugyanis arany nanoszemcséket tartalmaz. A doboz belső része bársonyos felületű karton.

Eucerin

Az Eucerin csomagolásának megtervezése abból a szempontból érdekes leginkább, hogy különböző termékeket kellett egy dobozba beletervezni (vagyis összecsomagolásról beszélünk), hogy ezeket szettként lehessen értékesíteni. Nagyon fontos volt, hogy a potenciális vásárló már a doboz kézbevételekor a szett minden egyes elemének teljes méretét lássa. Ennek elérése érdekébe na doboz teteje vastag, víztiszta műanyagból készült stancolt fólia, amely az alaptestbe csúszik. Ebbe az alaptestbe aztán könnyen beleilleszkednek az egyes termékek. 

További, általunk készített szépségipari, kozmetikai munkát ide kattintva tudsz megtekinteni: http://bit.ly/SzVarians_Szepseg_kozmetika

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr797116379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása