Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Kézi bevonású merevfalú dobozok

2015. január 27. - Mi csomagoljuk

A "rigid box"-nak is nevezett doboztípus a luxus dobozok sorába tartozik, azonban mégis egy speciális terület, amely megérdemel egy külön bejegyzést. Ezt a típust a Cinq Filles ajándék dobozain keresztül mutatjuk be.

Aki nem ismerné ezt a céget, érdemes tudni róluk, hogy elsősorban a Budapestre érkező külföldi vendégek, turisták számára készítenek nagyon magas színvonalú termékeket (édességek, vintage képeslapok, apró ajándéktárgyak), amihez hasonlóan magas színvonalú dobozok elkészítésével bíztak meg bennünket. A feladat az volt, hogy olyan dobozokat alkossunk, amelyek kifejezetten tartósak, így másodlagos felhasználásra is alkalmasak. A dobozok kézzel kasírozottak és a keretekkel azonos színű a belsejük is. Mivel minden élen vékony keret van, már maga az előkészület (szerszámkészítés) is időigényes volt, azonban a lényeg csakis egy: olyan minőséget előállítani, amely méltó arra, hogy Magyarország hírnevét elvigye bárhová a világon.

További fotók ide kattintva tekinthetők meg a rigid dobozról: http://bit.ly/SzVarians_Luxus_dobozok

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr917116341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása