Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Irodai eszközök

2015. július 08. - Mi csomagoljuk

Blogunkon általában a termékek csomagolása van fókuszban, de ejtsünk szót a dokumentumaink csomagolásáról is. Egy gyűrűs mappa gyártása hasonlít a merevfalú díszdobozokéra és sokszor érdemes arra is figyelmet fordítani, hogy a dokumentumaink ”csomagolása” is illeszkedjen az arculatba.

A bemutatott irodai eszközök a megrendelő marketing és sales tevékenységét támogatják.

Egérpad

Számítógépes munkavégzés közben az irodában általában nem tulajdonítunk nagy jelentőséget annak, hogy milyen felületen mozgatjuk az egerünket.  Alapvető feladatának teljesítésén túl azonban lehet dekoratív és akár egy vállalkozás vagy cég emblémáját is viselheti. Mi a helyzet azonban akkor, ha valamit hirtelen fel kell jegyeznünk papírra? Írhatunk akár az egérpadra is. A speciális egérpadunk 52 lapos heti vagy 12 lapos havi beosztású naptárként is funkcionál, amelyről az aktualitását vesztő időszakra szóló lap mindig könnyedén eltávolítható. Ezek az egérpadok bármilyen formára stancolható, strapabíró, 80 grammos ofszetpapírból készülnek.

 

Jegyzettömb

Hányszor kapkodunk az irodában vagy otthon toll és egy fecni után, ha valami fontosat hirtelen fel kell jegyeznünk? Egy irodai környezetben mindenképp hasznos lehet egy tépőtömb. Maguk a lapok, illetve a tömb oldalain megjelenhet egy-egy cég logója és a vállalkozásra vonatkozó legfontosabb információk. 80 grammos ofszetpapír használata esetén például 10 centiméteres tömbmagasság ezer lapot jelent. A tépőtömbön látható információ szinte kitörölhetetlenül megmarad felhasználó emlékezetében. A tömbök nyomtathatósága, stancolási lehetősége mondhatni korlátlan. Extra tipp: ha a lapokat még kis dobozba is helyezzük, az újabb információhordozó felületet kínál, a doboz pedig akár írószertartóvá is válhat.

Füzet és mappa

Igazi figyelmességnek számít, ha egy cég egyedi irodai eszközökkel látja el munkatársait és ajándékozza meg üzleti partnereit. A partnerünknek - cégünk vagy termékünk arculatával ellátott - mappában átadott árajánlatunk profi benyomást kelt. Ha vevőnk a termékünk arculatával készült gyűrűs mappában kapja meg a termékkatalógusunkat, azonnal látja a polcán, hogy hol találja meg, amikor szüksége van rá. Ebben a cserélhető lapok segítségével néhány mozdulattal felfrissíthetjük a partnerünknél lévő információt. Ár-érték arányuk is nagyon sok esetben kedvezőbb, mint az uniformizált tömegtermékeké.

További információk az irodai eszközökkel kapcsolatban a szvarians.hu/irodaieszkozok oldalon!

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr827609808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása