Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Zsinórfüles papírtáska

2015. szeptember 29. - Mi csomagoljuk

A következő táskatípus, amit bemutatunk az a zsinórfüles táska.

Tulajdonképpen ez egy gyűjtő megnevezés, mert zsinórfüles táska készülhet különböző alapanyagokból, ezekre a későbbiekben még ki fogunk térni. A lényeg azonban a fül megoldása. A zsinórfüles táska főbb jellemzői közé tartozik az, hogy a talp- és fülrész kartonerősítővel is rendelkezik, ezzel is növelve a táska teherbírását. A táska gyártása során a gépi nyomtatás és kimetszés után az összeállítás kézzel történik. A táskafül kialakításához többféle zsinórt is használhatunk: ez lehet pamut, polipropilén vagy akár poliészter is. Ezeket különböző színekben is tudjuk ajánlani. Az általánosan használt 5-7 milliméteres átmérőjű zsinórfülek helyett különleges szaténszalag-füllel is rendelhetők a táskák.

Alapanyag tekintetében a kraft papír és a fóliázott műnyomó a jellemző. A kínálatunkban megtalálható még a bordázott kraft, ofszet papír és karton, de egészen egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni (pl. kreatív papír).

Minden alapanyag kiválóan alkalmas ofszet nyomtatásra is. Négy, de akár öt színes nyomatnak köszönhetően a táskák egyedivé válnak, ezáltal remek kiegészítők lehetnek a cégarculatnak, vagy tekintet-csalogató ajándékcsomagolásként is remekül helyt állnak.

Ha úgy gondolja az Ön termékének eladását is segíti egy profi csomagolás, keressen minket bizalommal:

papirtaska@szvarians.hu

+3630 790 1563

http://www.papirtaska.net/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr197864346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása