Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Kínáló display

2015. január 27. - Mi csomagoljuk

A kínáló display ismét egy összetett alkotás, ugyanis logisztikai szerepe mellett (óvja a termékeket szállítás közben) nagyon fontos a vizualitása is, ugyanis ez egy olyan szállítócsomagolás, amelyik a vásárlás pillanatáig látható, de úgy is fogalmazhatnánk, hogy a kínáló display adja el a terméket, egyfajta POS-eszköz a boltokban. Az általában kasszazónáknál, pultok közelében fellelhető display munkáinkat a Fütyülős italoknak készített gyűjtő-kínálónkon keresztül mutatjuk be.

A háromrétegű kasírozott hullámkartonból készült doboz egyszerre biztonságos és figyelemfelkeltő a rajta lévő grafikáival, amellyel a fiatal célcsoportot hivatott megszólítani az üzletekben. Ez a típus a gyűjtődoboz és a kínáló funkciót egyesíti, hiszen szállítás után nem a termék nem kerül át a gyűjtődobozból a klasszikus displaybe, hanem az gyűjtő-kínáló (angolul shelf ready packaging) felnyitva maga a gyűjtő. Ha kiürül, nem töltik fel újra, hanem kidobják.

További gyűjtő-kínáló munkáink ide kattintva tekinthetők meg: http://bit.ly/SzVarians_Kinalo_display

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr787116283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása