Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Márton és Lányai: Crystallum

2017. május 15. - Mi csomagoljuk

Büszkék vagyunk rá, hogy az általunk formatervezett és készített Márton és Lányai: Crystallum, limitált szériás pálinka  díszcsomagolás a 33. Hungaropack Magyar Csomagolási Verseny Marketing Díját hozta el nekünk.

 

Amit erről az exkluzív csomagolásról tudni érdemes:

A hazai piac legmagasabb minőségű és legritkább pálinkájának díszdoboza. Egyedi Ajka Kristály palackba töltött pálinkát és két kristálypoharat tartalmaz. A kötészeti lemez vázzal készült „rigid box” kivitel, felületprégelt kreatív papírral van bevonva. A doboz tartalmát két, rejtett mágnessel záródó ajtó védi, amelyekben a kristálypoharak is helyet kaptak. 

Az ajtó belső oldala, amely arany színű kreatív-papírból készült és a szaténnal bevont belső váz, szorosan tartja a termékeket és a kristály dugót.

A Crystallum pálinkák kifejezetten limitált, mindösszesen 100 palackot számláló mennyiségben kerültek forgalomba, így a csomagolásnak is tükröznie kellett, hogy egy ilyen minőségű ital megvásárlása privilégium.

 

crystallum_hungaropack_marketing_dij.png

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr747310644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása