Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Összecsomagolás

2015. január 27. - Mi csomagoljuk

Az összecsomagolás egy igazi kihívást jelentő feladat minden megbízás során, ugyanis több – sok esetben különböző méretű – termék egy dobozba vagy tartóba való elhelyezéséről van szó. Mégis mi ebben a kihívás? A csomagolásnak egyszerre többféle elvárásnak is meg kell felelnie:

1. A benne lévő termékeknek biztonságosan kell elhelyezkedniük. Magának a csomagolásnak a lehető legjobban kell óvnia a termékeket.

2. A doboz belsejében kialakuló rekeszeknek a lehető legtöbbet kell láttatniuk a termékekből.

3. A termékek kiemelésének és visszahelyezésének minden esetben kényelmesnek kell lennie.

Összecsomagolási szolgáltatásunkat a Hegyközi Manufaktúrának készített dobozainkon keresztül mutatjuk be. A manufaktúra egyedi porcelán étkészleteket és üveges termékeket (pálinkák, likőrök, mézek, befőttek) készít, mindezt a lehető legmagasabb minőségben. Olyan összecsomagolást terveztünk számukra, amely egyszerre stabil, biztonságos és mégis legalább olyan exkluzív, mint maga a tartalom. Hatalmas precizitást igényelt a polcrendszer kialakítása, mivel az eltérő méretű termékeknek nagyon pontosan kellett illeszkedniük a helyükre, de – ahogyan ezt korábban is említettük – mégis könnyen mozgathatóaknak kellett maradniuk. A nagyobb forgalmú termékek összecsomagolásánál a teljesen zárt csomagban kell jól mutatnia, az elegáns, ritka termékek ajándékdoboznál a doboz belső kialakításának is nagyon elegánsnak kell lennie.

További példák összecsomagolásra a linkre kattintva érhetőek el: http://bit.ly/SzVarians_Osszecsomagolas

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr67116257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása