Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Italok csomagolásai

2015. január 27. - Mi csomagoljuk

A szépségipari, kozmetikai csomagolásokhoz hasonlóan az alkoholos italok csomagolásainak is a lehető legjobban ki kell fejezni a csomagolás belsejében fekvő termék(ek) minőségét. Másodlagos célként fontos, hogy egy hangulatot, életérzést is tudjanak közvetíteni, amely segítségével könnyebben tud azonosulni a potenciális fogyasztó az itallal. Most a St. Andrea Pincészet és a 2011-es Budapesti Pálinkafesztiválon kihirdetett Az év szilvapálinkája számára készített csomagolásainkon keresztül mutatjuk be ezt a kategóriát.

St. Andrea Pincészet

A neves egri pincészet úgy vallja, hogy a boraik külső megjelenésének olyannak kell lenniük, mint boraiknak. Nagyon büszkék vagyunk, hogy ebben tudtunk nekik segíteni és megalkotni azt a csomagolást, amely méltó a St. Andrea Pincészet remekműveihez. Mivel minden borukhoz eltérő arculattal rendelkező címke társul, így a csomagolásoknak is ezt kellett lekövetniük. Háromrétegű kasírozott hullámlemezből készítettük el a dobozokat, amelyekből van egy, kettő és négy palack tárolására alkalmas verzió, valamint egy csokoládés doboz is.

 

 

Az év szilvapálinkája 2011 (Budapesti Pálinkafesztivál)

Az ebben az évben nyertes szilvapálinka egy kilenc párlat házasításával létrejövő ital volt, amelyből mindössze 1100 darab, sorszámozott, félliteres palack készült. Mi ezekhez készítettünk csomagolást. A doboz a pálinka egyes tulajdonságait viszi tovább: egyenes, letisztult és egyértelmű. A grafika a szilvát és a szilvafát idézi kékes-lilás színekben. A csomagolás lapra szerelt: az üres doboz laposan egyszerűen tárolható, megtöltés előtt állítják fel néhány pillanat alatt. Az anyagát tekintve háromrétegű kasírozott hullámlemez.

Még több italcsomagolási munkát itt nézhetsz meg tőlünk: http://bit.ly/SzVarians_Italok

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr157116401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása