Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Friss tervezői program az Sz. Variáns formatervező csapatában

2016. március 04. - Mi csomagoljuk

A formatervezői csapatunk hosszú évek óta az Arden Software által fejlesztett Impact programot használja a tervezői munkák elvégzésére, azonban nemrég lecseréltük az eddig használt szoftvereket a gyártó legújabb, Impact 2015 névre keresztelt verziójára.

Ez több szempontból is hatalmas változás a csapat életében, ugyanis mostantól közös adatbázis fut a gépeken, ami sokkal hatékonyabbá teszi a munkát. Ezen kívül szintén fontos, hogy a friss szoftver sokkal gazdagabb eszköztárral rendelkezik és nagyon érződik az, amit a gyártó is állít: az eszköz valóban stanc szerszámok készítésére optimalizált, nagyon gyártásközpontú, mondhatni, hogy termelésre optimalizált.

Maga a kezelőfelület sok standardot tartalmaz, példának okáért a teljes FEFCO* és ECMA** katalógusokat, amely nagyon megkönnyíti a formatervezők munkáját.

A formatervezőink elmondták, hogy azért is remek az új eszköz, mert alapadatok (szélesség, mélység és magasság) megadásával máris beállítható valamelyik sablon, de akár még 3D látványterv is könnyen készíthető.

Összességében elmondható, hogy az Impact 2015 valóban a termelést tartja szem előtt, ezért bátran állíthatjuk, hogy sokkal jobban tud reagálni a piaci elvárásokra, mint a korábbi verziók.

A szoftverfejlesztéshez egyébként hardveres erősítés is párosult, új számítógépek és nagyobb monitorok segítik a tervezők munkáját.

 ------------------------------------

*FEFCO katalógus: az Európai Hullámtermékgyártók Szövetsége (European Federation of Corrugated Board Manufacturers) által kiadott konstrukció katalógus tartalmazza a  leggyakrabban használt dobozkonstrukciók kódját,  kiterített és térbeli rajzát.

**ECMA katalógus: Az 1988-ban alapított European Carton Manufacturing Association, ECMA (Európai Karton- és Dobozgyártók Szövetsége) a nemzeti doboz- és kartongyártók szövetségeinek nemzetközi hivatalos katalógusa.

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr168442812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása