Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

A HUNGAROPACK 2015 Magyar Csomagolási Versenyen nyertes munkáink bemutatása

2015. november 06. - Mi csomagoljuk

Idén novemberben is megrendezésre került a HUNGAROPACK csomagolási verseny. Idén két nevezéssel indultunk és mindkét pályamunkánkkal díjat nyertünk. Ebben a bejegyzésünkben bemutatjuk nyertes munkáinkat.

  1. Sárga Borház Tokaji Esszencia díszdoboz

A díszdoboz a nemes termékhez illeszkedően elegáns kivitelű. Elsősorban ajándék csomagolásként használatos, így a termék a zárt dobozban nem látható, csak a doboz nyitásával tárul fel annak tartalma. A dobozt kézbe véve a speciális lakk felületet érezzük. A fedél nyitása a mágneses záródás segítségével válik élménnyé. A palack formastancolt karton betétben pihen. A doboz letisztult grafikai megjelenése a termék megjelenését kívánja tükrözni.

 Technikai részletek:

Alapanyag: Kötészeti lemez, műnyomó papírral bevonva, karton betét, kötészeti vászon, arany kreatív címkepapír, mágnes

Nyomat: ofszet nyomat

Felületnemesítés: arany prégfólió és hibrid lakk felületnemesítés

2. DiVino - bor univerzális ajándékcsomagolása

A díszdoboz egyszerre rusztikus és lazán elegáns. Technikai kivitelezése tökéletesen kiegészíti a letisztult külső designt: fiatalos és trendi. A karton pánt, a dobozra ráhúzva egy-egy ünnepi alkalomra hívja fel a figyelmet, speciálisan hangsúlyozva a Divino ”élményt”. A felületen elhelyezett matt fólia külön védelmet nyújt és egyben bársonyosan kellemes tapintást kölcsönöz a felületnek. A doboz célja hogy a DiVino-ban vásárolt borokat ajándékként egy igényes csomagolásban adhassa át a vevő. Így a doboz nem a borászat, hanem a DiVino Borbár arculatát hordozza. A formai design a palack kontúrral utal a doboz tartalmára is.

Technikai részletek:

Alapanyag: E hullám, mikrobordázott, mázolatlan kraft papírral bevonva

Kivitel: formastancolt, dupla italos, doboz, kínáló, bemutató jelleggel, szezonális illetve egyedi alkalomra utaló karton pánt kiegészítéssel

Nyomat: ofszet nyomat, a karton pánton az ofszet nyomat mellett matt fólia

Szívből reméljük, hogy jövőre is hasonló büszkeséggel tudunk majd beszámolni a HUNGAROPACK 2016 eredményeiről.

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr198054740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása