Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Zsinórfüles papírtáska a Fedrigoni számára

2015. október 15. - Mi csomagoljuk

Egy olyan frissen elkészült zsinórfüles papírtáskát fogunk mai bejegyzésünkben bemutatni, ami kifejezetten reklámcélra készült.

A reklámtáskát a Fedrigoni papírgyár megbízásából készítettük el az elmúlt hetekben. Az újonnan bevezetett Symbol Card 2Side két oldalon mázolt kromoszulfát kartonból készült.

Ilyen típusú kartont használunk, ha az üzletek polcára kerülő csomagolással szemben elvárás a karton magas fehérsége és hosszú távú színtartása. Ami szintén fontos az ilyen jellegű csomagolásoknál, hogy a karton jól nyomtatható, fóliázható, prégelhető, domborítható legyen.

A reklámtáskán ötszínű ofszet nyomat van, felületét matt fólia is borítja, illetve ezüst prégelt motívumok szintén szerepelnek rajta.

Büszkék vagyunk, hogy a Fedrigoni minket választott a reklámtáska elkészítésére, amely a termék európai promóciójában fog szerepelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr237970995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása