Az igényes termékcsomagolásról

Mi csomagoljuk

Mi csomagoljuk

Luxus dobozok

2015. január 27. - Mi csomagoljuk

Luxus termékekhez luxus dobozok illenek, ez egyértelmű. Ilyen esetekben már nagyon gyakori, hogy a színes nyomtatáson kívül lakkozáson, aranyozáson is átesik a karton, belülre pedig más anyagok is (selyem, kasmír, stb.) kerülnek. Célunk az exkluzivitás érzetének fokozása. A nagy odafigyeléssel és precizitással készített luxus dobozaink közül kettőt mutatunk be: a Dobogó Pincészet számára készített dobozt, valamint a Zsindelyes Pálinkafőzde Hollóházi porcelán butéliás eredetvédett meggypálinkájának csomagolását.

Dobogó Pincészet

Olyan luxus dobozt terveztünk a pincészet számára, amely egyszerre klasszikus, ünnepélyes és modern módon minimalista hatást kelt. A doboz három palackot tart egyszerre, tehát egyben összecsomagolásról is beszélünk. Több szempontból is izgalmas ez a doboz: egyrészt több helyen díszíti aranyozás, másrészt a tető nem éri el az alj peremvonalát, így a doboz belsejének színe idő előtt meglátható a keskeny részen. Belül fehér selyemmel borítottuk a dobozt, ami remekül kiemeli az aszú aranyló színét.

Zsindelyes Pálinkafőzde

Ismét egy olyan ital, amely annyira különleges, hogy üvegből készült palack helyett porcelánba került.. A szabolcsi eredetvédett Újfehértói Meggypálinka Hollóházi porcelánba öntve kiváló párosítás. A limitált szériás termék palackja egy meggyszemet idéz gömbölyű alakjával és vékony nyakával. Ezt a természetességet akartuk kiemelni azáltal, hogy ellensúlyoztuk egy nagyon szögletes dobozzal. A doboz felső része kupakos záródású, vagyis a palack nyakának végét – a kupakos részt – magába szorítja a doboz zárásakor. A ferdén vágott csomagoláson hibrid lakkozás található ugyanolyan motívumokkal, amelyek magán a porcelánon is fellelhetőek.

További luxus doboz munkáink itt tekinthetőek meg: http://bit.ly/SzVarians_Luxus_dobozok

A bejegyzés trackback címe:

https://micsomagoljuk.blog.hu/api/trackback/id/tr687116299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása